Inrichtingsplan

Van vernieuwende vergaderruimten, directie kantoren tot verrassende bedrijfsrestaurants en werkplekken. Zowel zakelijk als partiulier. Renew-Id kruipt in de ziel van het gebouw, het DNA van het merk/product en de wensen van opdrachtgever, alvorens te komen met onderscheidende interieurplannen.

Vul onderstaand contactformulier in voor een gratis interieuradvies en 3D schets. Mocht dit bevallen dan gaan we daarna vrolijk verder aan de slag met kleuren, materialen, producten en het uitwerken van een verlichtingsplan.
Of plan hier een belafspraak

Interieurschets bedrijfsinrichting

Als voorbeeld een interieurschets welke gemaakt is voor de verbouw van directie kantoren, vergaderruimten en 30 werkplekken. Heeft u als ondernemer plannen om te bouwen of te verbouwen, neem contact op en wij denken graag met u mee en komen snel met praktische voorstellen en 3D interieurschetsen.

Gratis interieuradvies, interieurschets en interieur tekening. Gratis kantoorontwerp en kantoorinrichting

Klik op de afbeelding voor het uiteindelijke resultaat

Inrichtingschetsen woningen

In Meppel wordt een plan uitgewerkt voor de bouw van 25 Small Villa's. Totale woonoppervlakte van model De Turf is 105 m2. Prettig wonen, heerlijk tafelen, met plezier werken en goed slapen. Bent u een woning aan het bouwen of verbouwen? We raden aan de architectuur van de woning en het interieurplan parallel te ontwikkelen voor het mooiste resultaat.

Gratis interieurontwerp particulieren
Gratis interieurplan en interieurschets. Afgebeeld interieur small villa's Meppel

Model de Klaver heeft 95 m2 woonoppervlakte. Onderstaand een 2-tal schetsen voor een mogelijke inrichting van de begane grond en 1e verdieping. Wilt u een interieurschets van u droomwoning? Vul dan onderstaande contactbox in. Maar als u zegt:"Ik wil gewoon een Small Villa kopen". Dan kan dat hier.

Interieurschets nieuwbouw begane grond De Klaver Boshoven Meppel
Interieurschets nieuwbouw Small Villa 1e verdieping De Klaver Boshoven Meppel


Interieurschets Atrium

Interieur ontwerp Atrium en moodboard

Pantry, terras, presentatie, experience en training, vergaderkas, staand overleg, concentratie werkplekken, brainstorm arena, akoestische meeting-boxes, belcellen, "sitting in the park", beweging en fun.

Interieurschets nieuwbouw Small Villa 1e verdieping De Klaver Boshoven Meppel

Moodboard. Een modern, fris, duurzaam, innovatief Atrium in een parkachtige setting

Graag een gratis interieuradvies en 3D schets

Naam *
E-mailadres *
Mijn project
Omschrijving *
Bijlage

Maximale bestandsgrootte (Mb): 2

Maximaal aantal bestanden: 1